A magyar foci nagy menetelései

A magyar foci nagy menetelései

Magyarországon kevés olyan dolog van, ami annyira meg tudja dobogtatni az emberek szívét, mint a foci. Ha a hazai csapat van pályán és fontos tétmeccs van, akkor az egész ország a képernyők elé szegeződik, tele vannak a lelátók és mindenki egy emberként biztatja a fiúkat. Összeszedtünk pár emlékezetes pillanatot, amikor minden a fociról szólt az országban!

Bővebben...

Buborékfocizás utáni programok

Buborékfocizás utáni programok

Egy buborékfoci-meccs után rengeteg jó programlehetőség vár rátok Budapest új szabadidős tevékenységeivel. A város sok tekintetben úttörő programokat kínál, amikről még lehet eddig nem is hallottál! Ha már kellően fáradtak vagytok a meccs után, akkor egy gondolkodtató játék vagy egy kellemes sörözéssel megéri folytatni a napot. Adunk pár tippet, hogyan töltsétek az időt a meccs után!

Bővebben...

Legendás magyar focisták – nem úgy, ahogy gondolnád!

Legendás magyar focisták – nem úgy, ahogy gondolnád!

A magyar foci tele van legendás játékosokkal, nagy meccsekkel és soha be nem váltott ígéretekkel. A hazai pályákon a nagy pillanatok mellett számos fura, bizarr és megdöbbentő jelenet is helyet kapott. Összeválogattunk egy pár emlékezetes játékost és történetet, a lista természetesen nem teljes!

Bővebben...

Miért ideális választás a buborékfoci legénybúcsúra?

Miért ideális választás a buborékfoci legénybúcsúra?

Ki szeretnél próbálni valami igazán eredeti játékot, ami új értelmet ad a mozgásnak? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor a buborékfocit neked találták ki! Erre az egyik legjobb alkalom egy legénybúcsú, amit emlékezetessé kell tenni! Nem csak focimániásoknak szól, hanem mindenkinek, aki szereti a kihívásokat és a jó szórakozást.

Bővebben...

Áraink (Ft / fő / óra)

6-7

3990-

8-9

2990-

10-11

2390-

12+

1990-

* Az ár nem tartalmazza a pálya bérleti díját
(Létszámtól és pályamérettől függetlenül 10000 Ft)

Foglalj most

Minden csomagban benne van:

  • Bubik használata
  • Megkülönböztetők
  • Játékvezető